محصولات رژیمی

(محصولات رژیمی دائمی)
شرکت دائمی در حال حاضر خط تولید انبوه ۳ محصول رژیمی را داراست که از مهم ترین محصولات رژیمی می باشد1-شیرین کننده رژیمی
2-نسکافه رژیمی
۳-پودر کیک رژیمی(طئم کاکائو )
.............................................
.................................
..............
..
.
شیرین کننده رژیمی
مصرف مقادیر حساب شده مواد قندی در افراد مبتلا به دیابت (نوع 1 یا 2) تأثیر منفی بر روی کنترل دیابت آنها نخواهد داشت. با این وجود شیرین کننده های رژیمی نیز می تواند جایگزینی مناسب در افرادی باشند که مصرف شیرینی جات در آنها بالاست (مخصوصاً کودکان).
شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند.
شیرین کننده های کالری زا
بنابراین قبل از مصرف فرآورده های غذایی رژیمی به برچسب روی آنها که بیانگر ترکیباتشان است دقت کنید. به طور کلی مصرف این نوع شیرین کننده ها در افراد دیابتی چاق که دارای چربی خون بالایی نیز هستند، توصیه نمی شود.
شیرین کننده های غیر کالری زا
شیرین
کننده های غیر کالری زا مانند" ساخارین" و "آسپارتام" دارای هیچ کالری
نیستند و باعث اضافه وزن نیز می شوند. قدرت شیرین کنندگی آنها بسیار بیشتر
از شکر معمولی می باشد (حدود 200 برابر ). بعضی از این شیرین کننده ها مثل
آسپارتام در اثر حرارت زیاد اثر شیرین کنندگی خود را از دست می دهند و
بنابراین نمی توان از آنها در کیک پزی استفاده کرد. همچنین مصرف زیاد
ساخارین در بعضی از حیوانات منجر به سرطان مثانه شده که البته هنوز در مورد
انسانی به اثبات نرسیده است. زنان باردار نیز بهتر است از ساخارین استفاده
نکنند.
.............................................
................................
.......................
.........
....
..
نسکافه رژیمی
خواص ومضرات نسکافه تقریبا شبیه به خواص و مضرات قهوه است.
نسکافه یکی از نوشیدنی هایی است که امروزه در سرتاسر طرفداران بسیاری داردنسکافه است. متخصصان در رابطه با استفاده از این خوراکی نظرات گوناگونی دارند ، عده ای بر این باورند که خوردن نسکافه برای بدن سرشار از خاصیت است و عده ی دیگر نظری خلاف این موضوع دارند.قطعا درباره برخی عوارض جانبی نسکافه شنیده اید اما با وجود این تبلیغات منفی باید بدانید که نسکافه از جهاتی برای تندرستی مفید است. وقتی پای نسکافه به میان می آید، انبوهی از مطالعات و بررسی ها تایید می کند که نوشیدن نسکافه به طور مرتب در بین افراد سالم در حد ۲ تا ۳ فنجان در روز در مقایسه با افرادی که کمتر و حتی اصلا نسکافه نمی نوشند، نتایج مثبت گوناگونی برای سلامت در پی دارد.
این بار شرکت دائمی با به کارگیری دستگاه های مجهز دست به تولید نسکافه رژیمی زده که برای بدن بسیار مفید می باشد.
شیرین کننده (شکر رژیمی):
بدون ساخارین وآسپارتام-حداقل قند احیا درحدصفر-قابلیت تحمل درجه حرارت بالا
(۲۷۰)-طعم ومزه کاملا طبیعی(حتی بعد از پخت وپز)-بدون هشدار برای مصرف کننده،
بدون عوارض جانبی-در این محصول هیچ گونه چربی اشباع و غیر اشباع-پنیل آلانین
کلسترول،شکر،ویتامینA،ویتامینC،وعناصر کلسیم وآهن وجود ندارد.
نسکافه دائمی:
میزان سوخت وساز بدن را بالا می برد،باعث لاغری می شود،
به هضم غذا کمک می کند،کاهش سردرد،چشم درد.
تذکر:مصرف بی رویه نسکافه باعث اعتیاد می شود وضربان قلب
را افزایش می دهد.
کیک رژیمی دائمی(طئم کاکائو):
مناسب برای افراد دیابتی و تحت رژیم لاغری
تهیه شده از ایزومالت کاملا طبیعی
ایزومالت: ایزومالت که از چغندر قند گرفته میشود، به جای ۹۹٫۸% حجم شکر در این محصول به کار میرود. میزان کالری ایزومالت نصف شکر است که باعث کنترل چاقی میشود، بنابراین برای افراد تحت رژیمهای لاغری مناسب است.این ماده سطوح گلوکز و انسولین خون را بالا نمیبرد و مناسب برای افراد دیابتی است و همچنین از پوسیدگیدندان جلوگیری میکند که برای کودکان بسیار مناسب است. از دیگر خواص این ماده میتوان به بهبود بخشیدن به عملکرد رودهها اشاره نمود که ناشی از خاصیت فیبری و در نتیجه ملین بودن آن است.
کاکائو: منبعی غنی از منیزیوم است. منیزیوم باعث تعادل فعالیت های شیمیایی مغز می شود، استخوان ها را مستحکم می سازد و موجب شادمانی می گردد.کاکائو و شکلات کاکائویی موجب کاهش فرایند کانی زدایی دندان می شود( فعالیتی که مستقیما پوسیدگی دندان را ایجاد می کند). یک متخصص تغذیه با برشمردن خواص مفید کاکائو مثل ضدسرطانی بودن آن، اضافه کردن مواد افزودنی به کاکائو را موجب از بین رفتن خواص کاکائو دانست. وی با تاکید بر خاصیت ضد سرطانی کاکائو، کنترل فشار خون، بهبود سیستم گردش خون، تقویت سیستم قلب و عروق، اثر ضد سرفه و ضد اسهالی را از دیگر خواص کاکائو دانست.
وانیل: وانیل ماده موثری است به نام وانیلین که ۲-۵/۱ درصد آن را یک ماده سفید بلوری شکل تشکیل می دهد. اطبا از گیاه وانیل به عنوان یک گیاه طبی عامل محرک و تقویت کننده معده استفاده می کردند ضمنا برای معالجه هیستری و قاعدگی نامنظم و تب مستعمل است.
آسه سولفام پتاسیم: این ماده که حدود ۲۰۰-۱۸۰ برابر شکر شیرینی دارد، بیضرر است و در برابر حرارت بسیار مقاوم و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر سرطانزایی آن نشر نشده است. آسه سولفام پتاسیم بدون هضم از بدن خارج میشود و در داروهای مایع و جویدنی نیز مصرف میگردد.