پودر سوخاری و آرد
(پودر سوخاری و آرد دائمی)
برای تهیه آرد سوخاری، نان 2 بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست
پخت دوم نسبت به پخت اول متفاوت است. پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر.که رنگ آن تغیر می کند، به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.
.................................................................
............................................................................................
....................................................................................
..................................................................................
......................................................................................
آرد برنج:
برنج برای افرادی که دارای سوئ تغذیه شدید می باشند
بسیار مفید است.برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون
وکاهش فشار خون می گردد،برنج موجب افزایش مقاومت
نسبت به انسولین میشود و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
..................................................................................................................................
آرد نخودچی:
ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخود چیمعادل یک واحد نان وغلات
با یک واحد گوشت(البته از نوع بسیار کم چرب)است ومصرف آن در
صورتی که بو داده وشور نباشد ،به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل
دارند توصیه می شود.