پودر کیک
(پودر کیک دائمی)
کیک نوعی شیرینی با بافت و نرمی مخصوص است که مواد اصلی آن را آرد، روغن (به استثنای کیک اسفنجی)، شکر و تخم مرغ تشکیل میدهد.
امروزه
برای تهیه یک کیک با طعم دلخواه میتوان با استفاده از پودرهای کیک نیمه
آماده و بهداشتی که در فروشگاهها عرضه میگردند، طبق دستور سازنده، کیک
مورد علاقه خود را در منزل تهیه و میل نمود.
پودر کیک نیمه آماده
محصولی است که از مواد اصلی شامل آرد گندم، شکر و بیکینگپودر با یا بدون مواد اختیاری تشکیل شده و در بستهبندیهای مجاز و مناسب برای مصرف خانگی و یا صنایع قنادی تهیه و عرضه میشود و مصرفکننده باید آن را طبق دستور سازنده با آب یا شیر، تخم مرغ، کره یا روغن نباتی (جامد یا مایع) مخلوط و سپس طبخ نماید.
پودر کیک نیمه آماده طعمدار
همان پودر کیک نیمه آماده است که در آن از مواد طعمدار و اسانسهای مجاز خوراکی استفاده شده است.
................................
توجه پودر
کیک باید بو و مزه مربوط به مواد طعمدهنده مصرفی و اظهار شده روی
بستهبندی را خصوصاً پس از پخت توجه
دارا باشد و بدون بو و مزه تند شدگی، ماندگی
و صابونی باشد.
............................................................................
ویژگیهای میکروبی
پودر
کیک باید با رعایت شرایط خوب ساخت تهیه و بستهبندی شود، به گونهای که
هنگام مصرف بدون مواد ناخواسته بوده و میکروبهای بیماریزا و سموم ناشی از
آنها در آن به حدی نباشد که سلامت مصرفکننده را به خطر بیندازد.
......................................................................................................
........................................................................................................
.........................................................................................
........................................................................................
.........................................................................................